Finales tijdens Nederlandse kampioenschappen

In Tilburg zijn dit weekend (30-31 oktober) de Nederlandse Kampioenschappen korte baan in gehouden. Nog nooit deden zo veel RZC-zwemmers daar aan mee: 5 dames zwemmers (Sanne Rodenburg, Marjez Buts, Laura Kajim, Georgette Wortelboer en Linde van Duinhoven) en vij heren (Pascal Timmermans, Stefan Timmermans, Rutger Otto, Bas Neeleman en Mees van Duinhoven) mochten aantreden te midden van de toppers als Ranomi Kromowidjojo en Sebastiaan Verschuren. Hoewel het meedoen al ene hele prestaties is, mochten de zwemmers zelfs aan vier finales meedoen. De estaffetes gingen biznder hard en RZC haalde twee keer ene zesde plek in de finale! Pascal Timmermans zwom zich op de 50 meter rugslag naar een finale en werd daar 7e.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*