Schoolzwemkampioenschappen

schoolzwemkampieonschappen2016-214De Brugge uit Ede heeft op zaterdag 12 maart de Renkumse Schoolzwemkampioenschappen gewonnnen. Na spannende races bleek deze basisschool uiteindelijk het snelste van de twaalf deelnemende teams te hebben. Tweede werd het team van de Paasbergschool uit Oosterbeek en derde het team vde Alexanderschool uit Bennekom. Deze drie teams mogen op 21 mei mee doen aan de Regionale schoolzwemkampioenschappen.

De prijzen werden dit jaar uitgereikt door Karen Wammes. Deze RZC-master-zwemster is sinds 1991 houdster van het Nederlands juniorenrecord op de 400 meter vrije slag. De wisselbeker blijft nu een jaar bij De Brugge staan. Het afgelopen jaar stond deze bij de Paasbergschool.

Hier vind je de uitslag

Hier vind je de puntentelling

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*