Kampioenschap in zicht

Je zou het bijna denken aangezien het dames waterpoloteam ruim 6 weken geen wedstrijden heeft. Maar zaterdag 4 maart moeten ze er toch echt staan. Dan spelen ze tegen de directe concurrent, Polar Bears D4. Wordt deze wedstrijd gewonnen door onze dames, staan ze 6 punten ‘los’ en is het kampioenschap in zicht.

Alles wordt uit de kast gehaald voor een goede voorbereiding op de wedstrijd van 4 maart. Vanavond hebben de dames training gehad van de assistent bondscoach van het Nederlands heren waterpoloteam, Hans Nieuwenburg. Mooie spelsituaties geoefend en heel veel goede tips gehad. De wedstrijd hebben ze alleen niet zomaar gewonnen en hebben ze een steuntje in de rug nodig. Jullie steun om precies te zijn! Dus kom allen zaterdag 4 maart om 15:45 uur naar zwembad de Peppel in Ede voor een mooie pot waterpolo en hopelijk de winst voor onze dames!

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*