Levison-beker voor SuperSpetters-kader

Het bestuur van RZC heeft het kader van SuperSpetters de Levisonbeker uitgereikt. Deze beker is voor het eerst uitgereikt in 1969 en beschikbaar gesteld door toenmalig badmeester Leviston en is bedoeld voor iemand of een groep die zich binnen de verenging bijzonder heeft ingezet. Het was dit jaar niet moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden. Tot voor kort werkte RZC met de overbekende ABC-diploma’s. Sinds september 2016 werken de vrijwilligers voor de allerjongste groepen met een nieuw systeem: SuperSpetters. In een bijzonder korte tijd hebben de vrijwilligers zich ingewerkt in deze nieuwe manier van lesgeven. En met succes! De eerste kinderen hebben hun SuperSpetter-diploma inmiddels gekregen waarvan een aantal van hen heeft al de overstap gemaakt naar de Swimkick. 

Voorzitter Werner Koch heeft de Levisonbeker uitgereikt aan afdelings-coördinator Leslie Lovering. De SuperSpetters-kinderen hebben ook een RZC rugzakje gekregen.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*