Bijna kampioen?

Daar was ie dan, eind van onze winterstop 😉 Vandaag dé wedstrijd tegen de polar bears na 6 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld. Ondanks dat we probeerden de rust te bewaren, waren hier en daar toch wel wat zenuwen. Erg wennen om in zo’n groot en breed bad te spelen. Gelukkig mogen we dat in ’t nieuwe seizoen in Renkum ook gaan doen! 

Het was een mooie pot waarbij de teams aan elkaar gewaagd waren. Het ene moment stonden de polar bears voor, andere moment wij. Gelukkig begonnen wij in de 3e periode de overhand te krijgen en liepen we uit. Uiteindelijk is de eindstand 8-10 geworden! Nu staan we 6 punten ‘los’ en met nog 5 wedstrijden te gaan hebben we het helemaal in eigen hand. 

 

 

We willen via deze weg alle vrienden, familie en andere supporters bedanken voor het aanmoedigen! Het was super dat jullie er waren.

 

Groeten,

Anette

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*