Steady in de A-competitie

RZC zwemt volgend seizoen weer in de Landelijk A competitie! RZC bewijst hiermee dat zij bij de beste 40 clubs van Nederland hoort.
Op 11 maart hebben de wedstrijdzwemmers een mooie wedstrijd gezwommen in Nijmegen. Bijna iedereen heeft zijn of haar tijd verbeterd waardoor we meer dan 50 punten (wat gelijk staat aan 50 seconden) van onze eigen inschrijftijd hebben afgezwommen. De voorsprong van 80 punten die wij al hadden op nummer 26 is alleen maar groter geworden met 183 punten erbij. Dit betekent dat RZC buiten de degradatiezone valt (plek 26 t/m 30) en zelfs nog een plaatsje is gestegen in de ranking. Wij blijven dus gewoon zwemmen in A competitie: waar wij horen!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*