Zomer-waterfestijn bij RZC

Met een financiële bijdrage van Parenco kan RZC ook een vierde zomer-waterfestijn organiseren voor kinderen van 9-12 jaar. Vanuit de gemeente was al geld beschikbaar om drie keer op een dinsdagmiddag een spetterend festijn te organiseren in zwembad Doelum. Maar gezien het grote succes op de eerste middag (14 juli) wilden we als RZC graag een vierde middag er bij doen. Parenco vindt dat een mooi initiatief en steunt dit door de huursom van het zwembad te betalen. Tijdens het waterfestijn ( 21 juli, 28 juli en 4 augustus) kunnen kinderen twee uur lang allerlei spellen doen zoals watervolleybal, mattenrace, fun-estafettes etc. Meedoen aan het festijn is voor de kinderen gratis. Opgeven is wel nodig en kan door een mail te sturen met de naam, geboortedatum, telefoonnummer van de kinderen naar sportenbeweegteam@renkum.nl.  

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*