Toch gewoon een zwem4daagse in Renkum!!

Na twee succesvolle jaren zwem4daagse, willen we ook dit jaar gaan voor heel veel lachende kinderen met rode wangen van het zwemplezier. Corona mag geen spelbederver zijn! Daarom is er dit jaar weer gewoon een zwem4daagse in de kerstvakantie. Van zondag 27 tot en met woensdag 30 december 2020 in Doelum. Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Maar dat niet alleen: elke dag zorgen RZC en Optisport voor allerlei spetterende activiteiten in en om het water. Zwem mee met Spongebob, zwem langs molens en door slootjes op de Dag van Holland, ga de uitdaging met jezelf aan tijdens The Challenge en bestorm de stormbaan bij de heuse Blitzz Kids Obstacle Swim!

Vanwege corona is de zwemvierdaagse dit jaar alleen voor kinderen onder de 18 jaar. Volwassenen kunnen dus ook niet mee zwemmen met de kinderen. De tribunes zijn dicht en ouders kunnen niet in het zwembad blijven kijken, maar zetten hun kind bij de deur af en halen het daar ook weer op. Alle deelnemers moeten zich zelfstandig kunnen omkleden, ouders kunnen niet helpen in de kleedruimtes. Het is niet leuk, maar op deze manier kunnen wel vier hele leuke middagen organiseren voor de kinderen!!

Meer praktische informatie vind je hier

Inschrijven kan op https://rzc.zwem4daagse.nl

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*