Swimkick (7-9 jaar)

‘Swimkick’ gaat vanaf 1 april 2021 verder onder de naam ‘Minioren’

Als je een zwemdiploma hebt (SuperSpetters of ABC-diploma), en je wilt een ster worden in het water, dan heeft RZC een vervolgplan bedacht: de Swimkick. RZC gaat dan aan de slag om je vaardigheden in het water te verbeteren. Je hebt al allerlei zwemlessen achter de rug en bij de Swimkick gaan we op een speelse manier verder. We gaan jou verder helpen om de vier zwemslagen nog beter te leren zwemmen. Naast die vier zwemslagen (borstcrawl, rugcrawl, schoolslag, vlinderslag) gaan we ook aan de slag met waterpolo.

Tijdens de trainingen zwem je niet alleen maar baantjes maar doen we ook allerlei speelse oefeningen en is er ruimte voor spelen. En zelfs dat spelen is vaak bedoeld om beter te leren zwemmen!

Naast al het oefenen tijdens de trainingen is er ook een mogelijkheid om vast kennis te maken met de wedstrijden. Op deze manier proberen we jou op een leuke manier klaar te maken voor een vervolg bij RZC. In principe proberen we kinderen als ze ongeveer acht jaar oud zijn zo ver te hebben dat ze naar de minioren kunnen.

Dus heb je diploma A, B en C, dan ben je van harte welkom om een keer langs te komen en neem dan meteen je zwemkleding mee om mee te kunnen doen.

De lestijden staan in de kolom rechts.

Deel dit artikel