Ledenadministratie

U kunt bij de ledenadministratie terecht voor inschrijven, wijzigen van uw lidmaatschap of afmeldingen. Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het lidmaatschap bij RZC.

Inschrijven kunt u doen via het inschrijfformulier op de website.

Het wijzigen van uw lidmaatschap doet u door een mailtje te sturen naar  de ledenadministratie. Geeft u uw wijziging aub ook door aan de contactpersoon van betreffende afdeling. 

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen, dan kunt u dit doen door een mailtje te sturen naar de ledenadministratie. Houdt u hierbij alstublieft rekening met de opzegtermijn van één maand. (zegt u bijvoorbeeld op 2 december op, dan eindigt uw lidmaatschap per 1 februari van het volgende jaar)

Voor kinderen die afzwemmen wordt geen opzegtermijn gehanteerd. Wel moet het kind worden afgemeld bij de ledenadministratie en bij de contactpersoon van de afdeling. Uiteraard is doorstromen naar Swimkick of Minioren ook een optie.

Heeft u een Gelrepas, dan kunt u hiervan gebruik maken bij RZC. (tenzij u deze al bij een andere vereniging gebruikt). U kunt hiervoor mailen naar onze penningmeester. Stuurt u ook een kopie en nummer van uw Gelrepas mee als deze bekend is.

Deel dit artikel