Masters

 

In september 2007 is RZC begonnen met het masterzwemmen en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste afdeling binnen RZC. In deze groep is plaats voor iedereen die lekker wil zwemmen en aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt de mogelijkheid geboden een zwemtrainingsprogramma te volgen, op eigen niveau en snelheid. De een zal wat meer aandacht willen voor techniek, de ander wil juist stevig doorzwemmen en weer anderen willen juist proberen om de snelheid te vergroten. Sinds seizoen 2011/2012 is er ook een startgroep voor masters bedoeld voor zwemmers die nog niet zo goed alle slagen beheersen. Voor hen is er een apart uur op donderdagavond (19.30 – 20.30 uur) waar de beginselen van alle slagen aan bod komen. Iedereen vanaf 25 jaar is welkom. Behalve het zwemmen is ook de gezelligheid een aspect wat niet vergeten wordt. Een keer per jaar doen we voor de gezelligheid (en een beetje voor de prestatie) met een zo groot mogelijke groep zwemmers mee aan de Gelderse Master Kampioenschappen.

Heeft u belangstelling voor deze groep, kom vrijblijvend kijken en liever nog, meezwemmen in het nieuwe zwembad Doelum aan de Hogenkampseweg in Renkum. Graag wel even van te voren per email melden bij Rita van der Horst voordat u de eerste keer komt zwemmen. Op de dinsdagochtend, woensdagavond en zaterdagochtend (10.00 – 11.00 uur) is er nog voldoende ruimte voor nieuwe leden. 

Masters mogen twee zwemmomenten per week kiezen (dit mogen wekelijks wisselende momenten zijn). Op zaterdagochtend (09.00 – 10.00 uur) zal tevens een duurtraining worden aangeboden (liefhebbers kunnen  na deze training in een groep gaan hardlopen).

De nieuwe tijden waarop getraind wordt in zwembad Doelum staan in onderstaande link:

zwemrooster ingang 6 november

 

Masters mogen twee zwemmomenten per week kiezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rita van de Horst.

 

Deel dit artikel