Masters

rhino_wearing_goggles

In deze groep is plaats voor iedereen die lekker wil zwemmen en aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt de mogelijkheid geboden een zwemtrainingsprogramma te volgen, op eigen niveau en snelheid. De een zal wat meer aandacht willen voor techniek, de ander wil juist stevig doorzwemmen en weer anderen willen juist proberen om de snelheid te vergroten.

De startgroep voor masters is bedoeld voor zwemmers die nog niet zo goed alle slagen beheersen. Voor hen is er een apart uur gereserveerd waar de beginselen van alle slagen aan bod komen. Elke volwassene is welkom. Behalve het zwemmen is ook de gezelligheid een aspect wat niet vergeten wordt. Een keer per jaar doen we voor de gezelligheid (en een beetje voor de prestatie) met een zo groot mogelijke groep zwemmers mee aan de Gelderse Master Kampioenschappen.

Heeft u belangstelling voor deze groep, kom vrijblijvend kijken en liever nog, meezwemmen in het nieuwe zwembad Doelum aan de Hogenkampseweg in Renkum. Graag wel even van te voren per email melden bij Rita van der Horst voordat u de eerste keer komt zwemmen.

Masters mogen twee zwemmomenten per week kiezen (dit mogen wekelijks wisselende momenten zijn).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rita van de Horst.

 

Deel dit artikel