Afsluiting zwemcompetitie

Zaterdag 22 april werd in Oldenzaal de vierde en laatste zwemcompetitie wedstrijd van seizoen 22/23 gehouden.

Gezellig met de bus naar Oldenzaal

Omdat het de laatste competitie wedstrijd was, was er voor deze gelegenheid een mooie tourbus geregeld. De zwemcommissie (ZC) had bovendien voor iedereen een “goodie-bag” gemaakt, met o.a. wat (gezonde) versnaperingen en een pakje drinken. Gezelligheid volop, maar eenmaal in Oldenzaal werd er natuurlijk weer fanatiek en verdienstelijk gezwommen.

Nu de competitie voorbij is kan de balans worden opgemaakt: RZC is als 6e geƫindigd in de A-klasse regio Oost, twee plekjes hoger dan vorig jaar, yeah! Compliment aan al onze zwemmers, en heel veel dank aan de trainers en de officials die zich hiervoor altijd weer belangeloos inzetten!

🚌

 

 

 

Deel dit artikel

Reacties zijn gesloten.